Smoked Brisket Pachanga Recipe

Røget Brisket Pachanga Opskrift



Jeg er ingen ekspert, men jeg er en kok, og efter at have ryget på Bradley Digital 6 Rack i cirka tre år, tror jeg, jeg er kvalificeret til at relatere mine oplevelser. Følgende er en mands mening og fortolkning af bryst. Jeg optager opskrifter, som jeg har oprettet eller ændret, der er familie og vens favoritter. Følgende opskrift er en af ​​disse. Og ja, jeg bruger en masse ingredienser. Salt og peber fungerer fint, men jeg har brug for terapien.

Ingredients

5 spsk mørk brun farin

4 tsk hver tør sennep, løgpulver og granuleret hvidløgspulver

3 tsk tørret sød basilikum

2 tsk malede laurbærblade

1½ tsk hver malet koriander, stødt krydret, tørret timian, friskkværnet sort peber og hvid peber

¼ Tsk stødt spidskommen

2 spsk hver havsalt eller Tender Quick ("røgering"), granulat med oksekødsmag, New Mexico malet Chile eller chilipulver og cayennepeber

1 tsk selleri frø

¼ Tsp kanel

2 tsk pulveriseret tør ingefær og gul eller dijonsennep

Preparation

Med et ark aluminiumsfolie under et omvendt eller tværgående Bradley-stativ skal du placere et andet stativ på dette stativ i vasken. Dette forhindrer brystet i at komme i kontakt med glatte overflader, der ville fjerne krydderier eller sladder.

Påfør rub og dup det godt ind i kødet. Brysten er så våd, at det meste af krydderiet hænger ved. Pres først krydderierne ind på den magre side. Denne direkte kontakt med kødet sæsoner det dybere.

Efter at have krydret den magre side, ender og sider, drys forsigtigt med en tynd hinde af French's gule sennep eller dijonsennep. Lad alle krydderierne komme i kontakt med kødet. Vend derefter brystet over på stativet, og placer det, så det ikke bevæger sig og forstyrrer sladderet.

Tjek detaljerne:

Da jeg laver flere bryster, lader jeg al afføring samle sig på folien og bruger dem på den sidste. Så smider jeg folien væk og tjekker, hvilken vej min næste rist vil sidde i ovnen, og vender stativerne i vasken efter behov.

Dæk med gennemsigtigt wrap i køleskabet i 24 timer på grund af det lave saltindhold i rub (brug ikke dette trin med højt saltindhold, medmindre du kan lide din jerky i stor størrelse), eller læg brystet i Bradley'en efter at have ladet kød kommer tæt på 40°F eller 50°F.

Rygemetode for tre bryster i en seks stativ Bradley:

Det følgende trin er vigtigt for at få jævn varme i Bradley'en og bevare vandet til denne lange røg. Inden jeg forvarmer rygeren, dækker jeg den bagerste halvdel af den V-formede deflektor løst med kraftig folie, som tvinger mere varme til forsiden og midten. Vandpanden udskiftes med en stor foliekalkunpande, der lige passer i bunden. Fyld gryden med kogende vand lige før du putter brysterne i. Jeg har ikke brugt en Original Bradley Smoker, men jeg formoder, at tre bryster nemt vil passe ind i den og ryger fint. Du skal bruge mindst en tomme afstand mellem brystet og stativet over det.

Fyld rygeren med den største bryst i bunden og den mindste øverst. Hvis en brystkasse ikke passer på stativet, rynker jeg den lidt (den kommer til at krympe for at passe alligevel). Sæt den nederste stativ i Bradley'en i kurvepositionen på den laveste position. Når jeg placerer hver bryst, vender jeg generelt enderne om, så dækslet på den ene drypper på den næste nederste flade.

Giv dig selv masser af tid:

Jeg starter rygeprocessen mellem 18.30 og 21.00. Indsæt en sonde i de to nederste bryster, og anbring en kammersonde foran på det nederste stativ. Det er vigtigt at indstille temperaturen til omkring 280°F, når du har til hensigt at ryge den natten over. Ventilationsåbningen er ca. 5/8 åben (absolut ingen røg ud af generatoren). Jeg har prøvet 225°F, men min Digital Bradley ser ud til at klikke af og aldrig opnå varme ved denne indstilling.

Fyld generatoren med æble, hickory og noget mesquite. Om morgenen genoplader jeg generatoren med 3 til 4 timers kiks og åbner døren for at se, om der sker noget skørt. Nedsænk alle brugte pucke, der er stablet i vandbeholderen, og fyld op med kogende vand efter behov. På dette tidspunkt baster eller sprøjter jeg også. Ovntemperaturen er stadig ikke nået til 225°F. Jeg bruger en Maverick dual probe temperaturmonitor og monterer kammersonden på det nederste stativ mod forsiden og siden. Når den nederste bryst når 168°F intern temperatur, overvåger jeg rygertemperaturen og prøver at holde den omkring 225°F, hvilket er 250°F til 260°F på min ovnindstilling.

Temperaturkontrol er afgørende:

Jeg vil have en langsom stigning til 190°F eller 195°F intern temperatur. Ved 185°F vil jeg teste den nederste bryst for møre gaffel og fortsætte med at teste hver femte grader. Den indvendige temperatur på 195°F er lige så varm, som jeg nogensinde er blevet til. Når den nederste bryst er færdig, pakker jeg den ind i folie og placerer den i en køler foret med avispapir og håndklæder.

Ikke flere roterende stativer, rining eller se. Mine bryster kommer ud med en meget mørk til sort bark, er fugtige hele vejen igennem, og folk siger "smager bedre end nogen BBQ shack eller joint i Texas." At putte sauce på denne Q "er spild." Jeg tog for nylig nogle bryster til en kirkemiddag og lagde to typer sovs frem. De brugte meget lidt af det.

20 timer senere:

Dernæst flytter jeg hver bryst et niveau ned og gentager processen, indtil alle er færdige. Den sidste bryst kommer normalt ud efter omkring 18 til 20 timer, men lad brystet fortælle dig, om den vil blive længere; 22 timer er ikke ualmindeligt. Jeg stabler hver enkelt oven på den anden i køleren i to til fire timer. Tag dem ud af køleren, hæld lidt æblejuice over hver bryst og pak dem ind i to eller tre lag kraftig folie. Når det er afkølet, fryses til genopvarmning senere. Jeg var vant til at ryge bryst 8 til 12 timer max, og troede, at denne lange rygetid ville tørre kødet, men det skete ikke. Dette er fugtig, møre gaffelbryster, der falder fra hinanden.

Før du skærer i skiver, skal du flytte lidt af fedtet til side på flade og bestemme, hvilken vej kornet løber. Brug en ikke-savtakket skarp kniv og skær den over kornet.
Vi ender normalt med at spise rundt om dækket og ender med et stykke bryst, der mangler en masse bark. Skær fedtet af dette, og bevar eventuel bark fra fedthætten. Smid en tomme stykker i en foodprocessor og pulsér et par gange. Rist en smurt hamburgerbolle på panden, indtil den er brun, overtræk med lidt BBQ-sauce på den ene side, fuldkornssennep på den anden, tilsæt løg og varme søde pickles, og du er ved siden af himlen.

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now