Bowl of smoked chili con carne

Røget Chili Con Carne Opskrift



Røg det jordede oksekød, løg og peberfrugter før, og denne chili -opskrift får den lejrbålryghed. Du kan bruge valg af træ, men Oak Bisquettes fungerer godt. Mørk stærk øl og et par mørke chokoladechips vil supplere den unikke smag.

Ingredients

1½ Lb oksekød - hakket (jeg brugte chuck)

1 stort gult løg - i tern

1 grøn peberfrugt - i tern

5 fed hvidløg - hakket

1 (14 oz) dåse tomater i tern

2 spsk tomatpure

2 kopper grøntsagsfond

½ kop Stout (eller anden mørk, stærk øl; jeg brugte Guinness)

2 spsk cayennepepper

2 spsk spidskommen

1 tsk selleri frø

1 spsk oregano

1 tsk salt

1 tsk sort peber

1 dåse sorte bønner

1 dåse kidneybønner

15 G hakket mørk chokolade eller mørk chokoladechips

Koriander og grønt løg

Bradley Flavor Bisquettes - Eg

Preparation

Forvarm ryger med egetræsbisketter til 250°F.

Læg oksekødet på en aluminiumsbakke.

Læg løg og peberfrugt på en perforeret aluminiumsbakke.

Læg begge bakker i din forvarmede ryger og ryg i 1 ½ time.

Forvarm ovnen til 350°F.

Læg oksekød, dryp og grøntsager i ildfast fad eller hollandsk ovn.

Tilsæt hvidløg, hakkede tomater, tomatpure, bouillon, stout og krydderier, og rør derefter rundt.

Bag i ovnen uden låg i 1-1½ time.

Rør bønner og chokolade i. Kog i yderligere 20-30 minutter.

Pynt med koriander og grønne løg, og server derefter.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now