Røget Sprængt oksekød Opskrift
Efter år med braising, dampning, kogende, grillning osv. Jeg fandt en af de nemmeste og bedste måder at tilberede røget corned beef. Du ønsker måske at give det et skud. Det er fremragende!
Røget op en brystflad for et stykke tid tilbage og satte punktet til side for at lave noget corned beef. Jeg brugte en saltvand til denne, og det var bare salt og krydderier. Bare sørg for, at folien ikke har lækage eller rive et eller andet sted, så dampen kan flygte.
Efter hærdning i 10 dage skyllede jeg og satte Crock Pot. Derefter dækket med vand og nogle pickling krydderier.
Lad koge indtil næsten ømme, og kastede derefter nogle hjemmevoksede tatere ind.
En time senere kastede nogle gulerødder ind.
Og glem ikke sauce. Det er en god forbedring.
Ingredients
Corned beef (alle størrelser)
Groft kværnet peber
6 løg - skåret ca ¼ eller ⅜ tomme tyk
1 stort ark kraftig folie
Preparation
Læg corned beef på folie og dæk med groft peber.
Læg løgskiver over det hele, brug tandstikkere, hvor det er nødvendigt, til at holde dem.
Fastgør folien hen over toppen, derefter siderne, og efterlad luftrum indeni, men så ingen væske kan lække ud.
Placer i en gryde på mindst 2" dyb. Bages i 350ºF (176.7°C) ovn i 3 timer (uanset hvilken størrelse).
Kog eller damp dit valg af kål, gulerødder og kartofler i saft drænet fra panden (plus lidt ekstra væske efter behov).
Valgfrit: Mens grøntsager koger, glasér oksekød med 1 kop brun farin og ¼ kop sennep.
Bages utildækket 15 minutter kl 350ºF (176.7°C).