Røget Sprængt oksekød Opskrift
Nyd de rige smag fra vores mundvandede corned beef brisket opskrift. Med sit perfekte fedtindhold og ekspert skåret ømhed er vores 750 g (1½ lb) rå corned beef brisket en uimodståelig behandling. Ryget langsomt til perfektion i 5-6 timer, når den en fristende 70 ° C (160 ° F), hvilket giver en lækker og røgfyldt oplevelse, der efterlader dig, der higer efter mere.
Ingredients
Bryst er en god udskæring til at lave corned beef, fordi den har et pænt fedtindhold. Det er også vigtigt at skære corned beef mod kornet. Så du skal bruge 750 g (1½ lb) rå corned beef-bryst.
Preparation
Forvarm ryger til cirka 100°C (220°F).
Åbn spjældet delvist, og skru ned for varmen et eller to hak til 90°C (190°F).
Læg råt kød på en rist med olie.
Røgkoge i 5 - 6 timer eller indtil kødet er gennemstegt. Et instant kødtermometer skal vise 70°C (160°F). Tilberedningstid vil variere afhængigt af vejr- og vindforhold. Hvis du ønsker det, kan røgen slukkes efter 4 timer eller når den ønskede røghed er nået.
Skær meget tynde på tværs af kornet.
Opbevares på køl.