Smoked Donut Burger

Røget Donut Burger Opskrift



Denne røget donutburgeropskrift er perfekt, hvis du ikke er i nogen form for diæt. Vælg dit præference træ, men Hickory og Whisky Oak fungerer godt. Brug røget cheddarost til ekstra røgfyldt smag

Ingredients

1 Lb hakket oksekød

1 tsk salt

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk løgpulver

½ tsk oregano

½ tsk kværnet sort peber

8 Baconskiver - kogte

2 spsk olie

4 æg

4 skiver ost – brug røget cheddarost for ekstra røget smag!

8 glaserede donuts

Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg - hickory eller whisky eg fungerer fantastisk

Preparation

Brug dine hænder til at ælte salt, hvidløgspulver, løgpulver, oregano og sort peber i hakkebøffen. Del i 4 lige store portioner og form til burgerbøffer. Lægges på rygerist.

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.

Placer burgerne i rygeren og ryg indtil de er gennemstegte, og de når en indre temperatur på 165°F, cirka 2½ time.

Varm olie op i en gryde og steg æggene med solsiden opad.

Saml burgere ved at lægge en doughnut på en tallerken. Læg derefter en osteskive, burgerpatty, spejlæg og to skiver bacon på. Top med endnu en glaseret doughnut.

Server, og nyd!

Opskrift af: Steve Cylka

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now