Røget Græsk Pasticcio Opskrift
En let rygning med Alder eller Apple Wood af både kød og grøntsager giver denne skål et interessant touch. Røg de skiver svampe og hakkede løg på et mesh -rack i den øverste halvdel af rygeren ca. 30 minutter.
Ingredients
Bund:
500 Ml (2 kopper) makaroni, kogt og drænet
2 æg, let pisket
75 ml (⅓ kop) revet parmesanost
Fyldning:
750 G (1 ½ lb.) med/magert hakkebøf, røget
500 ml (2 kopper) champignon i skiver, røget
1 mellemstor løg, finthakket, røget
1 – 398 Ml (14 oz) tomatsauce
5 Ml (1 tsk) hakket hvidløg
5 Ml (1 tsk) hver salt, peber, kanel
Topping:
75 ml (⅓ kop) smør
75 ml (⅓ kop) universalmel
Knip af hver: salt, muskatnød
750 ml (3 kopper) mælk
2 æg, let pisket
75 ml (⅓ kop) revet parmesanost
Preparation
Bund:
Bland makaroni, æg og ost.
Fordel over bunden af en smurt 33 x 23 cm (13 x 9 in) bageform.
Sæt til side.
Fyldning:
Svits det røgede hakkekød, champignon og løg i en stor stegepande, indtil de er møre og brune.
Dræn fedt fra.
Rør tomatsauce og krydderier i.
Simre, utildækket. Forbered imens toppingen.
Topping:
I en stor gryde smeltes smør.
Rør mel, salt og muskatnød i.
Tilsæt mælk.
Kog under omrøring, indtil det er tyknet og boblende.
Rør gradvist i æggene, og vend derefter tilbage i gryden.
Kog ved svag varme i et minut længere.
Samling:
Fordel kødfyldet over makaroni.
Fordel toppingen overordnet.
Drys med parmesanost.
Bages ved 180°C (350°F) i 35 – 40 minutter; eller indtil de er gyldenbrune og boblende.
Alder
træ
Alder bruges ofte til røget laks på grund af dens mildere smag. Men takket være dens lette, søde og moskusagtige smag er den en glat røgsmag perfekt til næsten enhver ret.
Shop Now