Jaegar’s Beef sticks

Røget Jaeger's Oksekødpinde Opskrift



Jaeger's Beef Sticks krydderier er en kommerciel fra FW Witt. Med henblik herpå tilføjede jeg en standard Beef Stick Cure, jeg har brugt et par gange. Intet rigtigt fancy, men heller ikke så dårligt.

Ingredients

5 Lb magert hakket oksekød

5 afrundede tsk Morton Tender Quick

2 ½ tsk hvert sennepsfrø, hvidløgssalt og groftkværnet peber

2 tsk klar flydende røg

1 tsk hickory salt

Preparation

Jaeger brugte 21 mm mahognikollagen til hylstrene. De var 20 tommer lange, og dette gjorde det lettere at hænge 10 tommer på hver side af de dyvelstænger, han brugte.

Røget i 3,5 timer ved brug af hickory – indre temperatur på 165° F.

I de første 2 til 2 ½ time skal du ryge pindene ved en temperatur på 150°F til 160°F.

Afslut derefter med en rygetemperatur på 180°F. Disse billeder er enestående!

Fra Jæger

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now