Smoked Jalapeno Stuffed Meatballs Recipe - Smoked Armadillo Eggs

Røget Jalapeno udstoppede kødboller Opskrift - Røget armadilloæg



Har du nogensinde haft røget Jalapeno -udstoppede kødboller? Eller røget armadilloæg? Opskriften er fantastisk til sommeren! Ingen introduktioner er nødvendige, det er bare så godt. Gå videre og ryger disse æg i weekenden!

Ingredients

1 pund pølsekød (mildt, krydret, morgenmad, honning hvidløg osv.)

5 Jalapeno peberfrugter

½ mursten flødeost (4 oz)

¾ Kop revet cheddarost

Preparation

Start en ryger og få den op til 250ºF. Selvom du kan bruge mange forskellige træsorter til dette, giver hickory, pecan eller æble de bedste resultater.

For at forberede peberfrugterne skal du skære toppen og kernehuset for at fjerne frøene og membranen.

Bland imens flødeost og revet cheddar sammen. Fyld nu de udkernede peberfrugter med fyldet.

Pak nogle af pølserne rundt om peberfrugten, og sørg for, at ingen af peberen er synlig. Rul den derefter, så den er i form af et æg.

Når de er klar, læg dem på en rygerist og ind i rygeren.

Det tager cirka 2 timer, med temperaturen på pølsekødet på 160ºF. Når du bemærker, at ost begynder at boble ud af æggene, er det sandsynligvis færdigt.