Røget Kødlaff indpakket i bacon Opskrift
Dette utroligt ømme n 'saftige kødlaff er pakket ind i bacon, mens han røget med aromaen af hickory træ. En skive af denne ekstraordinære baconindpakket røget kødlaff med hickory røgaroma vil efterlade dig efter at have lyst til mere. Glem ikke den lækre brød oser af ost over hele din tallerken, mens du knaske på denne delikatesse!
Ingredients
2 pund frisk magert oksekød
1 Æg - let pisket
½ kop brødkrummer
1½ tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk kværnet sort peber
1 tsk tørret oregano
½ tsk cayennepeber
1 kop revet ost
6 til 8 tynde strimler bacon
Bradley Flavor Bisquettes - hickory
Preparation
I en stor skål kombineres alle ingredienser, undtagen ost og bacon. Brug dine hænder til at ælte blandingen, indtil det hele er helt blandet og grundigt blandet.
Form kødblandingen til en firkantet flad form, læg osten i den midterste del og rul kødet henover, så osten er helt dækket. Pak brødet ind med bacon (du kan bruge tandstikker til at holde det på plads).
Start rygeren ved at bruge hickory træbisquetter og ovntemperatur på 250°F (121,1)°C). Kog det, indtil den indre temperatur når 160°F (71,1°C).
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now