Røget Lancaster County Tørret oksekød Opskrift
Røget Lancaster County tørret oksekød er en langsom tørret og langsom røget delikatesse med en dyb røgfyldt smag. Du kan skære det tyndt og tjene som et deli -kød. Du kan også bruge det i sauce eller servere den som cremet tørret oksekød over toast, kiks og pommes frites. Selvfølgelig kan du have butikskøbte. Intet sammenlignes dog med den, der er hjemmelavet.
Ingredients
3-5 Lb runde oksesteg
1 spsk Tenderquick for hver lb oksekød
1 spsk brun farin for hver lb oksekød
1 spsk knækket sort peber
1 tsk hvidløgspulver
3 laurbærblade (knust)
1 tørret chilipeber (knust)
10 enebær (knust)
Preparation
Skær oksekød godt for alt fedt og sener.
Bland alle kurens ingredienser sammen i en skål.
Gnid kur over hele overfladen af kødet. Overtræk godt. Placer stege sammen med den resterende kur i en gallon ziploc-pose. Sæt posen i køleskabet i 12 dage, vend hver anden dag.
Røg ved 130ºF (54.4°C) i 8-12 timer.
Bump smoker op til 160ºF (71.1°C). Og ryg indtil den indre temperatur i kødet når 135ºF (57.2°C) .
Stil stegene tilbage i køleskabet (utildækket) i 5 dage for at tørre, før de skæres i skiver.
Skær tyndt.
Hvis du ikke føler dig godt tilpas med 135°F (57.2°C) kog indvendig temperatur, indtil den er 140°F (60°C).