Smoked Long/Short Ribs Recipe

Røget Lange/korte ribben Opskrift



Et af problemerne med korte ribben i oksekød er manglen på kød på dem mange gange. For at komme omkring dette problem, når jeg ældes en hel knogle-på-prime ribben, vil jeg efter aldringsprocessen fjerne ribbenbenene, der forlader mindst en fuld tomme kød på dem.

Ingredients

En fuld rack af okseribben med en tomme kød på.

Sort og hvid peber friskkværnet

Kvalitetssalt

Egetræ

Preparation

Skær Rib Bones fra Prime Rib og efterlader mindst en tomme kød på dem.

Tag okseribben og dæk med friskkværnet sort, hvid peber og kvalitetssalt, så det passer til din smag.

Placer i Smoker, der er forvarmet til 190°F.

Røg med egetræ i 2 til 3 timer.

Fjern ribbenene og læg dem i en foliebåd.

Tilføj et par ounce æblejuice.

Tæt på foliebåd.

Vend tilbage til ryger indtil kødet når 130 ° F.

FTC fra en til to timer.

Placer ribbenene under en super varm slagtekylling i 1-2 minutter for at sprøde dem.

Egetræ
 Træ

Egbisquetter til Bradley Smokers

Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.

Shop Now