Smoked Beef Bacon Recipe

Røget Oksekødbacon Opskrift



Jeg har prøvet denne røget oksekødbaconopskrift, fordi jeg havde problemer med at finde svinekødmag. Så det gjorde en god erstatning for svinekød mave bacon.

Det bedste snit til at fremstille oksekødbacon er bryst fladt. Folk siger, at oksekødpladen det er det snit, der kommer tættest på svinekød mave.

Efter skiver og stegt er de en temmelig god ledsager med æg, og de laver også store BLT'er og Reuben's.

Ingredients

Udbenede oksebryster

4,15# (1/2 gal. vand)

1# Curleys brune sukker

Preparation

Opløs 1 # af Curleys brune sukkerkur i ½ gallon koldt vand, rør godt.

Trim brysterne af alt overskydende fedt, og læg afpudsede bryster i en lav gryde for at opsamle kuren.

Pump kur i siderne af brystet. Pumpebryst 10 % af vægten.

Læg den pumpede bryst i en gryde og tør gnid alle sider af brystet med brun farin.

Placer pumpede og gnidede bryster i en ren klar plastikpose og forsegl med snoet.

Lad hærde i køleskabet i 7 til 10 dage.

Bemærk: dette er en tørbehandlingsprocedure; tilsæt ikke ekstra saltlagevand, så det kan trænge ind.

Rygning og madlavning

Skyl brysterne af med koldt vand. Læg dem ikke i blød i vand, men skyl i et par sekunder for at skylle overskydende salt af.

Hæng på baconkroge eller sæt røgeriskærme på ved stuetemperatur. i en time for at tørre.

Forvarm røgeri til 130 grader, spjæld åbent.

Læg brysterne i røgeri, temp. 130-140 grader, spjæld åbent, i 1 til 2 timer, eller indtil
kød er tørt at røre ved.

Drej temp. til 150-160 grader, spjæld ½ åben, tilsæt røg i 2 timer eller indtil den ønskede farve.

Drej temp. til 170-180 grader, spjæld lukket, ingen røg, indtil indvendig temp. på 150 grader.

Lad afkøle ved stuetemperatur. i 1 time, læg derefter i ren plastikpose og sæt i køleskabet natten over til afkøling.

Sørg for, at posen er delvist åben for korrekt luftbevægelse. Næste dag skæres og serveres.

Pak og frys.