Smoked Beef Barley Soup Recipe

Røget Oksekød byg Suppeopskrift



En sund og fyldende suppe fyldt med farverige grøntsager, byg og røget oksekød. Perfekt til de kolde vinterdage.

Ingredients

1 kop hakket løg

1 kop hakket selleri

1 kop hakkede gulerødder

2 spsk smør

2 kopper røget oksekød, finthakket

6 kopper vand

6 kopper oksebouillon

1 28 Oz. dåse hakkede tomater

1½ kopper tør perlebyg

2 tsk salt

1 tsk kværnet sort peber

Preparation

I en stor suppegryde koges løg, selleri og gulerødder med smørret. Når løg og selleri er møre (ca. 6-8 minutter), røres oksekødet i.

Kog, under ofte omrøring, i yderligere 5 minutter.

Tilsæt vand, oksebouillon og hakkede tomater. Bring det i kog og rør de resterende ingredienser i.

Lad suppen koge ved lavt rullende kog i 30-45 minutter. Byggen skal være gennemstegt, og oksekødet skal være mørt.

Opskrift af: Steve Cylka