Røget Oksekød byg Suppeopskrift
En sund og fyldende suppe fyldt med farverige grøntsager, byg og røget oksekød. Perfekt til de kolde vinterdage.
Ingredients
1 kop hakket løg
1 kop hakket selleri
1 kop hakkede gulerødder
2 spsk smør
2 kopper røget oksekød, finthakket
6 kopper vand
6 kopper oksebouillon
1 28 Oz. dåse hakkede tomater
1½ kopper tør perlebyg
2 tsk salt
1 tsk kværnet sort peber
Preparation
I en stor suppegryde koges løg, selleri og gulerødder med smørret. Når løg og selleri er møre (ca. 6-8 minutter), røres oksekødet i.
Kog, under ofte omrøring, i yderligere 5 minutter.
Tilsæt vand, oksebouillon og hakkede tomater. Bring det i kog og rør de resterende ingredienser i.
Lad suppen koge ved lavt rullende kog i 30-45 minutter. Byggen skal være gennemstegt, og oksekødet skal være mørt.
Opskrift af: Steve Cylka