Røget Oksekød Carpaccio Opskrift
Denne mesquite-røget oksekød med sennepssauce, kapers og parmesan Reggiano er en show-stoppende forretter, der vil imponere dine gæster med sin rige, røgede smag og elegante præsentation. Tyndt skåret og serveret med en tangy sennepsauce, briny kapers og nøddeagtig parmesanost, det er den perfekte start på ethvert måltid.
Ingredients
500 G (1 lb) frisk centerskåren oksemørbrad
Kapers
Parmesan reggiano
Sennepssauce:
15 G (1 spsk) dijonsennep
5 G (1 spsk) citronsaft
5 G (1 tsk) olivenolie
3 G (½ tsk) honning
Preparation
Tilbered sennepssaucen ved at blande ingredienserne sammen i en lille skål.
Rygemetode:
Læg oksemørbrad på øverste rygerist.
Brug kun Mesquite smagsbisquetter og røggeneratoren (tilsæt ikke varme) røg i cirka en time.
Sørg for, at den øverste ventil er åben, og prøv at holde temperaturen under 30°C (90°F). Du skal muligvis åbne døren til Bradley Smoker for at holde varmen nede. Fjern mørbrad fra rygeren, pak ind i stanniol og frys i 30 minutter.
At tjene:
Fjern folie fra oksemørbraden og skær den i papirtynde skiver; frysningen skal hjælpe dig med at skære den i tynde skiver. Læg skiver, dekorativt, på et stort fad, dryp sennepssaucen over kødet. Pynt med kapers og revet parmesanost. Server straks som forret med skiver af baguette eller kiks.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now