Bowl of smoked beef stew

Røget Oksekødsstuvning Opskrift



Mange mennesker elsker at ryge mad om sommeren, men den røgede smag er også en dejlig trøst på de kolde lange mørke vinterdage. Prøv denne opskrift på røget oksekød, og du får din Bradley -ryger til at køre hele året rundt!

Ingredients

2 pund stewing oksekød, skåret i tomme terninger

1 spsk sukker

1 spsk paprika

1 tsk salt

1 tsk kværnet sort peber

1 tsk hvidløgspulver

2 tsk tør oregano

½ tsk timian

½ tsk cayennepeber

2 løg, i tern

6-8 gulerødder, skrællet og skåret i tern

6-8 mellemstore kartofler, skrællet og skåret i tern

1 dåse (28 oz/796 ml) hakkede tomater

5 kopper oksebouillon

1-2 spsk majsstivelse til fortykkelse

1-2 spsk vand

Preparation

Lav rub ved at blande sukker og alle krydderierne. Gnid generøst krydderiblandingen over hele stuvning af oksekødterninger.

Indstil rygeren til 250ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg.

Ryg de stuve oksekødterninger i 2 timer.

Hæld oksekødsterninger med de resterende ingredienser (minus majsstivelse og vand) i en langsom komfur. Kog ved lav temperatur i cirka 8 timer.

Med cirka 15 minutter tilbage, pisk majsstivelse og vand sammen for at skabe en opslæmning. Pisk det i stuvningen for at tykne det.

Server gryderet med lidt frisk brød.

Ved Steve Cylka