Røget Oksekød kinder på en brioche bolle opskrift
Hvis du kan lide den rige oksekødsmag, der følger med grill bryst, er du i en godbid med røget oksekød - alt sammen den smokey og saftige smag med kun en tredjedel af tilberedningstiden!
Ingredients
Oksekind
Salt
Sort peber
Brioche bolle
Barbecue sauce
Valgfri:
Hickory træbisquetter
Preparation
Krydr oksekinderne med rigeligt salt og sort peber.
Læg oksekinderne i rygeren og ryg den ved 250°F eller 120°C i 2 timer. Valgfri: brug hickory bisquettes for en ekstra røgsmag.
Efter 2 timer lægges oksekinderne i en foliegryde og dækkes med et lag folie.
Sæt foliepanden tilbage i rygeren i yderligere 2 timer ved 250°F eller 120°C.
Lad oksekinderne hvile i 30 minutter, inden du river dem.
Server med en ristet briochebolle og top kødet med barbecuesauce.
Opskrift af: Miguel laver mad med ild
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now