Beef Jerky Recipe

Røget Tørret kød Opskrift



Dette er en meget enkel og praktisk måde at lave din egen røget oksekød.

Ingredients

5 Lb udvendig rund skåret i ¼ i skiver

Hi Mountain Jerky Cure (peberblanding)

Preparation

Bland i henhold til instruktionerne, der følger med den jerky kur

Drys kur jævnt på skiver

Lad stå i køleskabet 1-2 dage

Rygning:

Røg med 1 hickory derefter 2 kirsebær og derefter 1 hickory

Kog ved 250ºF i 4-5 timer eller indtil ønsket færdighed

Sørg for at rotere stativer hver time

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now