Smoked Beef, Pork and Jalapeno Stick Recipe

Røget Oksekød, svinekød og jalapeno Stick opskrift



Tag dine smagsløg på et krydret eventyr med vores røget oksekød, svinekød og jalapeno -pinde! Disse proteinpakkede snacks sprænger med røgfyldt smag og et spark med varme fra Jalapenos, hvilket gør dem til den perfekte tilføjelse til enhver spildagsspredning eller snack-tidsopstilling.

Ingredients

9 lbs hakket oksekød; enten 85/15 eller 90/10 magert

1 Lb svinekød eller formalet ukrydret svinekød

7-19 mm kollagen hylster eller 26 mm får eller svin

Krydderi:

1 kop koldt destilleret vand

1 kop fedtfri tørmælk

5 spsk salt

2 tsk kur #1 (plan teskefulde)

4 spsk hver jalapenopeberpulver, dehydreret jalapenopeber og dehydreret peberfrugt (det er omkring ¼ kop)

2 spsk paprika

2 tsk granuleret hvidløg

2 tsk allehånde

Preparation

Kværn eller bland forhakket kød sammen. I en separat skål, inkorporer alle tørre ingredienser med vandet og rør godt. Hæld blandingen i kødet og bland meget godt. Læg derefter kødblandingen i fyldet, og fyld tarmene i den længde, du ønsker. Stil de fyldte tarme på køl natten over.

Forvarm din ryger til 130°F (røggenerator tændt, MEN INGEN RØG) udluftning 1/2 åben, ingen vand i gryden. Hæng pinde i rygeren i en time, eller indtil tarmene føles tørre at røre ved. Skub derefter varmen til 150°F og begynd at påføre røg i 2 timer. På den tredje time øges temperaturen til 170 F med yderligere 2 timers røg. Fortsæt med 170°F varme, indtil pindenes indre temperatur når 152°F – 155°F.

Når den indre temperatur er nået, skal du slukke for varme- og røggeneratoren.

Knæk døren og lad pindene hænge, indtil de er skrumpne og er kølige at røre ved; så tag dem ud af rygeren. Ingen grund til at bruse disse.

Klip pinde til den længde, du kan lide, og vakuumforsegl. De kan fryses i op til 6 måneder.

Bemærk: Hvis du skal nedkøle nogle pinde, skal du bruge en glas- eller plastikbeholder med huller i toppen til luftcirkulation. En forseglet pose med lynlås vil skabe mug og ødelæggelse.

Yderligere oplysninger om opskrift:

Du kan bruge 9 lbs vildtkød og 1 lbs oksekødsfedt til at erstatte hakket oksekød og hakket svinekød, hvis du ønsker det.

Fra NePaSmoker