alt="Smoked beef tenderloin"

Røget Oksekød Opskrift



Lær hvordan man ryger den perfekte oksekød -enderloin -stege med Bradley -rygeren og kok Ted Reader. Chef Reader viser os sine hemmeligheder, når det kommer til at lave en røget oksekød, der er saftig og saftig, og ikke bekymre dig, Bradley Meat Smoker gør denne opskrift dejlig og enkel.

Start med en centerskåret stege. Glas det derefter med en blanding af hvidløg, honning, urter og en lille smule sennep og armagnac. Påfør derefter en dejlig peber -gnidning, og injicer Tenderloin -stegen med et smeltet smør og Armagnac -blanding. Sæt steken i Bradley -rygeren og begynd at ryge ved hjælp af Bradley Smoker Special Blend Bisquettes. Røg oksekød-enderloin i cirka 1,5-2 timer og voila, du har en perfekt, saftig røget oksekød-tenderloin stege, som helt sikkert vil behage dig og dine husgæster (det vil sige, hvis du virkelig vil dele)!

Ingredients

Midtskåret oksemørbradsteg, cirka 1 ½ – 2 lbs og trusset (Tip: du kan bede din slagter om at gøre dette for dig)

4 Peber Rub:

2 spsk hver af knækkede sorte peberkorn, knækkede lyserøde peberkorn, knækkede hvide peberkorn, knækkede Szechuan peberkorn

1 spsk kosher salt

Urte hvidløg sennepsbaste:

8 Fed friske hvidløg, hakket

¼ Kop friske krydderurter (persille rosmarin timian), hakket

2 tsk hver varm engelsk sennep og honning

1 spsk olivenolie og 2 oz armagnac

Preparation

4 Peber Rub:

Kombiner 4 peberkorn og kosher salt i en skål. Sæt til side.

Urte hvidløg sennep base:

I en lille skål kombineres hvidløg, urter, sennep, honning, olivenolie og armagnac. Rør rundt og sæt til side.

Armagnac smørinjektion:

I en lille gryde over medium-lav varme, smelt en stang smør, tilsæt 1 oz armagnac og stil til side, hold varm.

Sæt Bradley Smoker op i henhold til producentens anvisninger.

Indstil temperaturen til 230ºF.

Tag oksemørbrad og drys den med Herb Hvidløg Sennep Baste, og gnid den derefter med 4 peber rub, tryk fast, så peberen klæber. Injicer med Armagnac-smørblanding, og anbring derefter i smøger.

Indstil termometeret til en indre temperatur på 135ºF. Røg i 1½ – 2 timer, indtil den indre temperatur er 135ºF.

Under rygeprocessen sprøjtes Armagnac-smør ind i oksemørbraden, efterhånden som den ryger.

Fjern fra ryger. Lad kødet hvile i 5-10 minutter.

Skær og server.

Særlig
Blanding

Special Blend Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret og passer godt til fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandfugle.

Shop Now