Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Røget omvendt seared Tomahawk Steak Opskrift



Lær hvordan man laver nogle røget omvendt seared tomahawk -bøf, et af de mest lækre stykker oksekød.

Tip: Marinade Steak i 48 timer ved hjælp af en 1 gallon lynlås -pose. Sim marinaden i mindst 10 minutter for at sikre, at alkoholindholdet koges ud.

Ingredients

1 kop ketchup

1 oz hvid rom

¼ kop melasse

1 spsk citronsaft

1 spsk Worcestershire sauce

1 spsk sojasovs

½ tsk kværnet peber

½ tsk salt

½ tsk cayennepeber

¼ kop balsamicoeddike

1 spsk hakket løg

Preparation

Bland alle marinerede ingredienser sammen i en gryde og lad det simre ved middel varme i 10 minutter. Lad sidde i 5 til 10 minutter før brug.

Forvarm din Bradley Smoker til 226ºF (107,8ºC), krydr alle sider af bøffen med salt og peber. Anbring i røger med termometersonde for at overvåge intern temperatur.

Efter 60 min i rygeren vendes bøffen. Når bøffen når en indre temperatur på 135ºF (57,2ºC), skal du trække rygeren af.

Tænd for grillen og svits bøffen på begge sider. Steg bøffen på begge sider i 15 til 20 sekunder. læg 2 spsk smør ovenpå bøffen. Hvil i 10 minutter og server!

Opskrift af: Bryan Edwards