Smoked Pizza Bombs Recipe
Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!
Ingredients
2 pund hakket oksekød
1 tsk oregano
½ tsk salt
½ tsk hvidløgspulver
½ tsk løgpulver
1½ kopper revet mozzarellaost
¾ Kop pepperoni - i tern
½ kop grønne oliven - i tern
1 kop pizzasauce
Bradley Flavor Bisquettes
Preparation
Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.
I en lille skål blandes hakket oksekød, oregano, salt, hvidløgspulver og løgpulver sammen, indtil det er grundigt kombineret.
I en skål blandes revet mozzarella, pepperoni og grønne oliven sammen.
Tag en lille håndfuld af kødblandingen og form en frikadelle, der er cirka 1½ tommer stor. Lav en lille fordybning i midten med tommelfingeren. Kom noget af oste-, pepperoni- og olivenblandingen i fordybningen og fold kødet rundt om osteblandingen, så det er dækket.
Rul kødet rundt med dine to hænder, så det er nogenlunde rundt. Læg frikadellen på Bradley-rygerstativerne. Gør dette med det resterende kød og ost.
Placer rygerstativerne i Bradley Smoker. Røg frikadellerne, indtil de når en indre temperatur på 165°F, cirka 2½ time.
Dryp lidt af pizzasaucen ovenpå frikadellerne og server varm!
Opskrift af: Steve Cylka