Smoked Pizza Bombs

Smoked Pizza Bombs Recipe



Meatballs are perfect for a snack or in a pasta dish. Same with these Smoked Pizza Bombs, filled with cheese, pepperoni and olives. Drizzle some pizza sauce on top of the meatballs and serve hot!

Ingredients

2 pund hakket oksekød

1 tsk oregano

½ tsk salt

½ tsk hvidløgspulver

½ tsk løgpulver

1½ kopper revet mozzarellaost

¾ Kop pepperoni - i tern

½ kop grønne oliven - i tern

1 kop pizzasauce

Bradley Flavor Bisquettes

Preparation

Indstil rygeren til 275°F ved at bruge Bradley Flavor Bisquettes efter eget valg.

I en lille skål blandes hakket oksekød, oregano, salt, hvidløgspulver og løgpulver sammen, indtil det er grundigt kombineret.

I en skål blandes revet mozzarella, pepperoni og grønne oliven sammen.

Tag en lille håndfuld af kødblandingen og form en frikadelle, der er cirka 1½ tommer stor. Lav en lille fordybning i midten med tommelfingeren. Kom noget af oste-, pepperoni- og olivenblandingen i fordybningen og fold kødet rundt om osteblandingen, så det er dækket.

Rul kødet rundt med dine to hænder, så det er nogenlunde rundt. Læg frikadellen på Bradley-rygerstativerne. Gør dette med det resterende kød og ost.

Placer rygerstativerne i Bradley Smoker. Røg frikadellerne, indtil de når en indre temperatur på 165°F, cirka 2½ time.

Dryp lidt af pizzasaucen ovenpå frikadellerne og server varm!

Opskrift af: Steve Cylka