Røget Ribeye Opskrift
Du behøver ikke meget for at forberede denne røget ribeye. Bare salt, peber og pecanbisquettes. Kjole bøffer med græs fodret kerrygold smør og nyd den bedste bøf nogensinde!
Ingredients
6 – 12 til 16 oz. ribeyes
Salt og peber
Smør
Pecan bisquettes
Preparation
Smag 6 bøffer til med salt og peber inden rygning (min stod i 2 dage).
Indstil rygertemperaturen til 200ºF.
Læg 2 bøffer pr. stativ og brug de midterste 3 stativer.
Læg termometeret i den mindste bøf og læg det på øverste rille.
Brug pecantræ, start madlavning og rygning, mens rygeren varmer op.
Kog indtil den indvendige temperatur (før teltning og svitning) når den ønskede temperatur (jeg løb til 120ºF intern for at opnå perfekt medium sjælden bøf).
Træk af og telt i 10 minutter.
Blinksteg på 400ºF grill i 1 minut pr. side.
Dress steaks med græsfodret Kerrygold smør og NYD DEN BEDSTE BØF NOGENSINDE!!!
Pekannød
Træ
Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.
Shop Now