Røget Roquefort Steer Burger Opskrift
Dette er en burger, der er usædvanlig og stor. Det har en overraskende vri. Ingen ketchup eller sennep. Derfra er det op til dig. Du kan enten grille eller ryge burgeren. Jeg foretrækker at ryge ved 200 ° F i ca. 20 minutter og derefter ramme grillen, indtil den er færdig.
Ingredients
Malet chuck krydret – fedtet giver en bedre smag
Burgerbolle med sesamfrø
Preparation
Lav burgere omkring ½" tykke og store nok til at dække en stor burgerbolle med sesamfrø helt. Salt og peber efter smag. De ender med at veje omkring ⅓ + pund hver.
Anbring i en 200°F forvarmet ryger, og påfør 20 minutters røg. Tag dem derefter ud af rygeren og kog dem færdig på grillen.
Eller bare kog helt på grillen.
Rist bollen let og fordel god "Roquefort Dressing" på begge indersider af bollen.
Top med burger og løg, Vlasic Hamburger Dild pickle. PLUS: hvad end du har lyst til (salat, tomat, bacon osv.).
god fornøjelse
ChefBill