Røget Texas -stil BBQ Brisket Opskrift
Tag dine smagsløg på en tur til Lone Star State med vores røget Texas-stil BBQ Brisket-opskrift! Langsomt kogt til perfektion og tilført røget, velsmagende smag, denne klassiske skål er et must-try for enhver BBQ-elsker.
Ingredients
2½ Kg til 3 kg (5 lb til 6 lb) trimmet bryst
150 ml (⅔ kop) tørret rørsukker (tør i ovn før brug)
150 ml (⅔ kop) hvidløgssalt
125 ml (½ kop) paprika
45 ml (3 spsk) peber
30 Ml (2 spsk) chilipulver
15 Ml (1 spsk) hver af pulveriseret oksebouillon, stødt ingefær, løgpulver, stødt koriander, cayennepeber
Preparation
French's ballpark sennep (masser)
Smør brystet med masser af sennep.
Bland alle de tørre ingredienser sammen for at skabe en rub.
Rul den sennepsdækkede bryst i rub.
Rygemetode:
Brug Mesquite-smagsbisquetter til at ryge og koge i cirka 10 timer.
Temperaturen skal være konstant på 80°C til 90°C (180°F til 200°F). Ryg i minimum 4 timer eller længere alt efter hvor kraftig røgsmag der ønskes.
Tjek din nederste bakke af og til for at sikre dig, at dryppene ikke flyder over. Husk denne udskæring af kød er bedst tilberedt meget langsomt og ved lave temperaturer.
At tjene:
Skær kødet i tykke skiver og server med store sprøde rundstykker og kvalitets BBQ sauce. Klar til servering tip: Kom aldrig BBQ sauce på kødet, server det separat som dip.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now