Smoked Texas Style Brisket Recipe

Røget Texas stil bryst Opskrift



Alt hvad du behøver er tid til at forberede denne røget Texas -stil bryst. Det tager kun et par ingredienser at krydre det, og din ryger vil gøre resten. Skær mod kornet.

Ingredients

10-12 Lb oksebryst, fedt trimmet til ¼” tykkelse

⅓ Kop kosher salt

⅓ Kop sort peber

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Krydr brystet med salt og peber, før du forvarmer din Bradley Smoker med bisquetter med mesquite-smag.

Lad brystet sidde ved stuetemperatur i en time.

Bring temperaturen på din ryger til 225-250°F.

Læg brystet med den fede side opad i rygeren.

Roter hver 3. time. Hvis enten toppen eller bunden farves meget hurtigere end den anden, skal du vende om i smoker.

Røg indtil kødet er meget mørt, men ikke falder fra hinanden og en temperatur på 195°F er nået.

Lad brystet hvile mindst 30 minutter, før det skæres mod kornet.

Opskrift af: Lena Clayton

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now