Meatball in smoker ready

Røget velsmagende udstoppet Osteagtige kødboller Opskrift



Denne røget velsmagende udstoppede osteagtige kødboller opskrift er en fantastisk snack til at tjene til en fest eller enhver lejlighed til at underholde, det er den definerede festfavorit! Røgede kødboller er lette at lave uden ståhej, når de er i rygeren, og vil have den ekstra smag, der bringer din snack til et nyt niveau.

Ingredients

1 pund jordpatron

½ kop revet parmesan

½ kop revet cheddar

½ kop finthakket løg

1/3 kop finthakket jalapeno (valgfrit for ekstra krydderi)

1 stort æg (det hele)

¼ kop Worcestershire

¼ Kop Bradley's Herb Blend Rub

½ kop din favorit BBQ sauce

¼ til ½ tomme tern af cheddar, peberstik eller anden yndlingsost

Preparation

Rygertemperatur: 225-240°F

Kødsluttemperatur: 160°F

Anbefalet træ: æble

Bland alle ingredienserne sammen i hånden og rul til frikadeller ved at håndflade kødet med hånden.

Sørg for at have en ½ tomme terning ost i hver frikadelle

Du kan nu overtrække med BBQ sauce, hvis det ønskes, og toppe med revet ost

Æble
 Træ

Æblebisquetter til Bradley Smokers

En let, frugtig og let sødlig røgaroma, der passer til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og ost.

Shop Now