WTS Brisket Recipe

Røget wts Brisket Opskrift



Forbered dig på en uforglemmelig brystoplevelse med denne omhyggeligt udformede opskrift. Efter at have aldring af brystet i uger for at forbedre sin smag, skal du trimme overskydende fedt af og generøst belægge den med et smagfuldt gnid, før den ryger den lavt og langsomt i Bradley -rygeren. Resultatet er et ømt, saftigt og mundvand, der vil efterlade dig, der higer efter mere, suppleret med den fristende aroma, der fylder dit køkken under madlavningsprocessen.

Ingredients

9-12 pund pakkerbryst

Gnid ingredienser:

¾ Kop paprika

¼ kop hver groft sort peber, groft salt og sukker

2 spsk hver chilipulver, hvidløgspulver, løgpulver og 2 tsk cayennepepper

Preparation

Aging the Brisket:

Hvis du har købt en markedstrimmet bryst, skal du trække den ud af pakken og forsegle den. en pakker er grædende og klar.

Stil brystet i køleskabet i mindst 2 uger (3 er bedre) og vend det hver dag.

Trimning af brystet:

Dagen før din røg skal du trække brystet ud af pakken for lidt fedttrimning. Hvis du har købt et marked trimmet, er du allerede godt i gang.

Skær de tunge fedtstykker af på din pakker, men lad dig ikke rive med af din kasket, da den fungerer som en selvbaster, mens vi tilbereder den.

Når du har fjernet de tunge dele af fedtet, vil du se fedtbåndet, der adskiller den flade fra spidsen. Kør din kniv langs dette bånd, som om du skulle adskille de to. Hvis din bøjning i butikken var korrekt, bør du ikke have for tykt bånd og skal ikke fjerne ret meget.

Forberedelse til rygning/madlavning:

Vælg din favorit rub og vær ikke genert med den. Dæk hele brystet og glem ikke at belægge, hvor fedtbåndet var.

Placer brystet i en 2 gallon lynlås (hvis du ikke kan finde en lynlås, der er så stor, skal du bare forsegle den) og få så meget luft ud som muligt.

Stil på køl natten over.

Rygning:

Træk brystet ud af posen og læg det på din stativ på tælleren.

Lad brystet stå på bordet i cirka en time. Når det først begynder at svede, er du godt i gang. Og det fede er, at det ikke engang er kogt, og det dufter godt allerede.

Forvarm din Bradley Smoker til 220°F.

Læg brystet i rygeren på den midterste rille. Skabstemperaturen vil tage et stykke tid at komme sig, især hvis du har fuld last.

Når rygeren er kommet op på 220°F igen, påfør 4 timers røg. Jeg bruger mesquite, men bruger den smag, der passer dig.

Træk brystet ud af rygeren, og du vil bemærke, at de er krympet en del – det er en god ting.

Kom brystet i en foliepande med et skvæt æblejuice.

Dæk folieformen tæt med kraftig folie og sæt den ind i ovnen ved 220°F.

Når jeg laver bryst, skyder jeg ikke for nogen indre temperatur mere, så bare lav og langsom, men hvis jeg skulle gætte nok 190-205.

Fjern fra panden og pak tæt ind i folie.

FTC i blot et par timer mere (4-5 timer). Tid din FTC til middagstid, hvis du har brug for lidt mere eller mindre, vil du være OK! Jeg har lært, at FTC er en stor nøgle, takket være folkene på Bradley Forum ... Trækker al juicen tilbage i kødet! Apropos juice, når du trækker dine pander fulde med bryst ud af ovnen, så hæld saften i en gryde. Det giver en fandens base til sauce!

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now