Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Billig Karamelliseret løg og Portobello svamp Røget fedtopskriftI dag vil jeg gerne dele med dig en god opskrift til at forberede dig i din Bradley -ryger. Det kan virke kompliceret, men det er meget enkelt og let. Følg de detaljerede instruktioner, og du kan have denne osteagtige karamelliserede løg og Portobello -svampen røget fedtholdigt på mindre end 3 timer.

Ingredients

3 spsk smør

2 løg - hakket

2 Portobello-svampe - meget fine i tern

1 pund hakket oksekød

½ Pund hakket svinekød

2 spsk Worcestershire sauce

1 spsk balsamicoeddike

½ Tsk hvidløgspulver

½ Tsk tørret oregano

½ Tørret timian

½ Tsk malet sort peber

1 tsk salt

1 ½ Kopper revet mozzarellaost

Preparation

Smelt smør i en gryde ved middel varme. Tilsæt løg og portobellosvampe. Sauter til de er karamelliserede. Stil til side for at nå stuetemperatur.

Bland hakket oksekød, hakket svinekød, worcestershiresauce, balsamicoeddike, hvidløgspulver, oregano, timian, peber og salt, indtil det er godt blandet. Rul kødblandingen til en firkant på 10 x 10 tommer. Rul i en stor frysepose eller på bagepapir, så ruller kødet nemt ind i det fede.

Fordel løg- og svampeblandingen i midten af pølsekødet. Drys revet mozzarella oven på grøntsagerne.

Rul det fede sammen, så ost, løg og svampe er helt omgivet af kødblandingen. Læg fedtstoffet på en rygerist.

Indstil din Bradley Smoker til 250°F. Røg det fede i ca. 2 ½ timer ved hjælp af Special Blend Bisquettes. Fjern, når den indre temperatur er på 165°F.

Opskrift Ved Steve Cylka

Særlig
Blanding

Special Blend Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret og passer godt til fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandfugle.

Shop Now