Pastrami
Pastrami kan laves af gås, ged og fårekød, men er oftest lavet af oksebryst.
Ingredients
1,5 kg Corned Beef Brisket (eller du kan lave din egen se nederste note)
Tør gnidning:2 spsk groftkværnet sort peber
1 spsk korianderfrø, knækket lidt i en støder
1 spsk koriander pulver
1 spsk blødt brunt sukker
1 spsk paprika
2 tsk hvidløgspulver
2 tsk løgpulver
1 tsk sennepsfrø
1 tsk sennepspulver
Lav din egen :Corned Beef Brisket 1,5 kg Brisket (2 tommer tykt i en ret ensartet flad form)
4,5 l destilleret vand
14,4g Instant Cure:
'Prag pulver'
225 g Mortons Kosher Salt
225 g mørk brunt sukker
5 spsk syltede krydderier
5 hvidløgsfed knust eller presset
Bemærk: Du skal ikke bare skalere denne opskrift op eller ned, brug venligst en velrenommeret, testet hærdningsberegner, eller hvis du ikke føler dig tryg ved at gøre dette, køb en corned beef-bryst (lagede og ubehandlede).Preparation
Afsaltning af corned beef ved at lægge det i blød i vand i 8 timer.
Kombiner alle rub ingredienser sammen.
Dræn og påfør rubben rigeligt over hele corned beef.
Lad hvile på en rist i køleskabet med rub på i yderligere 8 timer til natten over.
Indstil rygeren til 110C, og når den er op til temperaturen tænder du for røgen ved at bruge Oak Bisquettes. Du kan bruge andre Bradley Flavor Bisquettes, hvis du ønsker det.
Når oksekødet er nået op på temperaturen, lægges oksekødet i rygeren med en bakke på stativet nedenfor for at fange eventuelle dryp og saft og lad det ryge i cirka 8 timer, indtil en indre temperatur på 95-99C er nået, og det er ekstremt mørt.
Skær og nyd.
Lav din egen:Find en passende beholder, der er stor nok til at håndtere 1 al saltlagen og kødet. Sørg for korrekt rengjort og steril.
Bland kuringredienserne og det destillerede vand og rør, indtil det er opløst.
Fjern så meget overfladefedt som muligt.
Tilsæt kødet til saltblandingen og vægt ned om nødvendigt med et ikke-reaktivt emne for at holde det nedsænket i 5-7 dage. Hvis en genstand blev brugt til at holde brystet nede, drej kødet dagligt for at sikre ensartet optagelse. Når det er færdigt, vil det ydre af kødet være lysebrunt til gråt, og hvis det skæres i det som normalt råt kød, men lidt mere lyserødt.
Egetræ
Træ
Det mest alsidige træ af dem alle er eg. Passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, lam og vildt.
Shop Now