Peber skorpet røget Sirloin tip stegt Opskrift
Røget skorpet mørbrad tip stegt er ikke et let kød at lave mad. Dette snit er ikke dyrt, men ikke så mørt som andre stege. Derfor er det vigtigt at ryge det lavt og langsomt at gøre det til en god middag.
Ingredients
1 mørbradsteg (ca. 2½ til 3 pund)
2 spsk olivenolie
1½ spsk havsalt
2 spsk frisk groft sort peber
1 tsk chiliflager
1 tsk tørret timian
Bradley Flavor Bisquettes – Premium Hunter's Blend
Preparation
Gnid olivenolien over hele mørbradstegen.
Lav krydderiet ved at blande de resterende ingredienser sammen i en lille skål.
Gnid krydderiet over hele stegen.
Indstil din ryger til 250°F med Premium Hunter's Blend Bisquettes eller en anden valgfri bisquette.
Læg stegen på en rygerist og ryg i cirka 2½ – 3 timer, eller indtil medium sjælden, med en indre temperatur på 145°F.
Tag stegen ud af rygeren og lad den hvile i 10 minutter. Skær og server.
Opskrift af: Steve Cylka
Hunter's
Blanding
Infunderet rosmarin, timian og sort peber med vores ahorntræ-bisquette-par med vildtkød, fjerkræ, fisk, lam, oksekød og grøntsager.
Shop Now