Røget Mini kødhandel
Giv en vri til denne klassiske komfortmad. I stedet for en stor kødlaff, skal du forberede 3 eller 4 mini -kødbrød og lægge dem i din Bradley -ryger. Brug hickory bisquettes til en bedre røgfyldt smag
Ingredients
2 pund frisk magert oksekød
½ kop ristet rød peber, hakket
1 æg, let pisket
½ kop brødkrummer
¼ Kop 10% fløde
1½ tsk salt
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk løgpulver
1 tsk kværnet sort peber
1 tsk tørret oregano
½ tsk cayennepeber
¾ Kop BBQ sauce
Bradley Flavor Bisquettes – Hickory
Preparation
I en stor skål kombineres alle ingredienser, undtagen BBQ saucen.
Brug dine hænder til at ælte blandingen, indtil det hele er helt blandet og grundigt blandet.
Form kødblandingen til 3 eller 4 minibrød.
Placer mini-kødbrødene på dine rygerstativer og pensl dem med noget af BBQ-saucen.
Start rygeren ved at bruge træbisquetter efter eget valg (hickory fungerer meget godt).
Bring rygeren op til en temperatur på 250°F.
Læg kødbrødene i rygeren og kog indtil den indre temperatur når 160°F.
Pensl den resterende BBQ-sauce efter de første 2 timers rygning.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now