Smoked Cajun Beef Jerky

Røget Cajun Beef Jerky Opskrift



For at få de bedste resultater af denne røget Cajun Beef Jerky -opskrift skal du holde det enkelt og bruge kun et par krydderier. Jerky er klar, når et par muskelfibre er frosse, når de er bøjet. Hvis du vil have, at din rykkede skal vare længere, skal du ryge, indtil den klikker, når den er bøjet.

Ingredients

1 Lb oksebryst

½ kop koldt vand

¼ kop hvid eddike

1 tsk kosher salt

1 tsk sort peber

2 tsk cayennepeber

½ tsk rød peberflager

1 tsk paprika

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk tørret oregano

1 tsk tørret timian

1 tsk peberrod

Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite

Preparation

Læg kødet i fryseren i 1-2 timer for at gøre udskæringen lettere.

Bland de resterende ingredienser til marinaden og sæt til side.

Tag kødet ud af fryseren og trim fedtet udefra.

Skær i ¼ tomme strimler med kornet. Efterhånden som du skærer, fjern eventuelt fedt (marmoreret fedt skal ikke klippes ud).

Skær i lige store stykker.

Tilsæt oksekød i skiver til marinaden.

Mariner i køleskabet i minimum 6 timer (natten over eller 24 timer er endnu bedre).

Hæld overskydende marinade af kødstrimlerne og dup dem tørre.

Læg strimlerne på tværs af netbakker eller hæng i smoker.

Tør ved 100-130°F uden røg til at tørre overfladen af kødet (ca. en time, vend om halvvejs i tørreprocessen, hvis der er ryk på bakker og ikke hænger).

Begynd at ryge og hæv temperaturen til 160°F og ryg i 2-4 timer med Mesquite Flavour Bisquettes, afhængigt af størrelsen på strimlerne.

Drej om nødvendigt de rykkede strimler under hele rygeprocessen for at sikre, at de tørrer jævnt.

Jerky er klar, når nogle få muskelfibre flosser, når de bøjes. Hvis du vil have din jerky til at holde længere, så ryg indtil den klikker, når den bøjes.

Opskrift af: Lena Clayton

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now