Smoked beef short ribs on cutting board

Smoked Five-Spice Short Ribs



Five-spice blend is a mixture of star anise, cloves, cinnamon, Szechuan pepper and fennel. It works its subtle magic in the rub. Perfect to complement the meatiness of beef short ribs. Better yet when you use mesquite wood to prepare this Asian short rib recipe.

Ingredients

4-6 korte ribben af oksekød, udbenet

Til Slather:

½ kop dijonsennep

2 spsk Worcestershire sauce

Til Rub:

3 spsk kosher salt

½ kop brun farin

1 spsk paprika

1 spsk fem-krydderi blanding

Bradley Flavor Bisquettes – Mesquite

Preparation

Bland Dijon-sennep og Worcestershire-sauce sammen i en skål.

Bland krydderier til rub i en anden skål.

Stryk korte ribben med (du gættede rigtigt) slatheret, og læg derefter gniden i. Stil i køleskabet i 2-3 timer for at absorbere smag.

Ryg korte ribben med bensiden nedad (og kødsiden opad) med Mesquite-bisketter i 4-5 timer på en olieret rist ved 225-250°F.

Tjek den indre temperatur på ribbenene, fortsæt med at ryge ribben, indtil en indre temperatur på 185°F er nået.

Tag den ud af rygeren og lad den hvile i 15 minutter, før den skæres og serveres.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now