Smoked Spicy Beef Sticks

Røget krydret Oksekødpinde



Denne røget krydret oksekødpindeopskrift er meget fleksibel. Du kan erstatte oksekød med hjorten, men vær opmærksom på dette. Hvis du bruger hjørner, skal du tilføje 10-15% oksekød eller svinekødfedt. Hvad angår kabinetterne, er det muligt at bruge får- eller kollagentilfælde, 17-19 mm. Røg dem i 1 1/2-2 timer ved en skabstemperatur på 150 ° F-160 ° F. Stød derefter kabinettet tempereret op til 175 ° F, indtil den indre temperatur måler 152 ° F. Ved denne temperatur har du en frisk snackpindestil. Eller du kan fortsætte, indtil du når din ønskede tørhed, eller dehydrates yderligere for Slim Jim som tørhed.

Ingredients

For en 5 pund opskrift:

5 pund mager burger (85/15) eller vildt. Hvis du bruger vildt, tilsæt 10-15 % okse- eller svinefedt.

1 tsk Instacure #1 (alias Pink salt; Prague Powder #1; Modern Cure #1; TCM)

1-1/2 tsk sort peber

1-1/2 tsk rød chilipeber (jeg brugte chipotle)

1-1/2 tsk hvidløgssalt

2 tsk. Accent (valgfrit)

1 tsk cayennepeber (tilsæt mere for yderligere varme)

1/2 tsk paprika

2 tsk knust rød peber (jeg kørte lidt gennem krydderimøllen for at bryde frøene)

1/2 kop koldt vand

3 spsk salt

2 tsk sukker

2 tsk varm sauce (jeg brugte Franks Extra Hot)

1 spsk indkapslet citronsyre (valgfrit)

Fåre- eller kollagentarme 17 – 19 mm

Preparation

I en lille skål blandes varm sauce, sukker, vand og salt sammen. Rør indtil sukker og vand er helt opløst.

I en separat skål blandes resten af de tørre ingredienser undtagen den indkapslede citronsyre. Rør indtil godt blandet.

Kombiner våde og tørre ingredienser med kødet og bland godt.

Lige før påfyldning blandes indkapslet citronsyre i, og blandingen fyldes i forberedte tarme. Arranger pølsen på stativer og læg den i Bradley Smoker.

Påfør røg i 1 1/2 – 2 timer ved en skabstemperatur på 150°F-160°F. Bump derefter kabinettet temperatur op til 175°F, indtil den indre temperatur måler 152°F. Ved denne temperatur vil du have en frisk slangestokstil. Eller du kan fortsætte, indtil du når den ønskede tørhed, eller du kan dehydrere yderligere for Slim Jim som tørhed.