Spicy Olé Jerky Recipe

Røget Spicy Olé Jerky Opskrift



Krydre dit snacks -spil med vores røget krydret Olé Jerky -opskrift! Denne mundvandende godbid er fyldt med fed, røgfyldt smag og et fyrigt spark med varme, hvilket gør det til det perfekte valg for dem, der kan lide deres snacks med lidt ekstra spark.

Ingredients

1½ Kg (3 lb) magert kød (oksekød, vildt)

60 ml (4 spsk) vand

60 Ml (4 spsk) Worcestershire sauce

10 ml (2 tsk) salt

10 ml (2 tsk) sukker

4 fed hvidløg - presset

3 Ml (1/2 tsk) varm sauce

10 Ml (2 tsk) stødt spidskommen

10 Ml (2 tsk) stødt koriander

15 Ml (1 spsk) chilipulver

Preparation

Skær kødet med kornet i 3 mm (⅛″) tykke strimler.

Bland de resterende ingredienser og gnid blandingen ind i kødstrimlerne.

Anbring i en glas- eller plastikbeholder (ikke-metallisk), dæk til og stil på køl natten over.

Tag kødstrimler ud af køleskabet, læg dem på olierede rygerriste og lad dem tørre og sætte sig.

Rygemetode:

Forvarm Bradley Smoker til omkring 65°C (150°F).

Brug bisquetter med speciel smagsblanding, røg/tilbered med åben ventil og uden vand i drypskålen i cirka 6 til 8 timer.

At tjene:

Jerky er en god snack til vandreture, jagt og fiskeri, fordi den ikke behøver nedkøling.

Særlig
Blanding

Special Blend Bisquettes til Bradley Smokers

Specielt skabt til at tilføje en distinkt smag til enhver ret og passer godt til fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandfugle.

Shop Now