Smoked & Seared Picanha Roast – Cut into Strips

Røget og opløst Picanha Roast -Skær i Strips.Picanha er et berømt brasiliansk klip af oksekød fra Brasilien, også kendt som Top Sirloin eller Rump Cap, der har sin tykke fedthætte på.
En populær brasiliansk teknik til dette snit er at tjene det i striber, hvilket dybest set får dine steaks til at skære dem for at få hele stekens længde. Og magien på det er, at du får i hver bøf, den kortere/tyndere del af snittet (det er mest mørt) og den større og saftpriser tykkere del.
Når du skærer bøfferne anderledes end det, vil folk, der spiser de tykkere dele eller de første bøffer, ikke være så ømme eller smagfulde som de mindre bøffer, der kommer fra spidsen af ​​steken.
Test det ud, og kontroller forskellen, brasilianske pit -mestre vil være glad for, at du har lært, hvordan man får dette klip til perfektion.
Gå også simpelt på krydderiet, så du overmærker ikke smagen af ​​kødet, tro mig, det vil være utroligt.

Ingredients

Kosher salt

Kværnet sort peber

Preparation

Med hele stegen/udskæringen skal der ikke meget forberedelse til, krydr alle sider med kosher salt og kværnet peber, så det er helt dækket.

Forvarm din Bradley Smoker til 250ºF (121°C), læg den på stativerne med fedthætten opad, og ryg den med Hickory eller æbletræ, indtil den når en indre temperatur på 120ºF (49°C).

Tag den ud af rygeren, og skær dine bøffer som forklaret før. Placer bøfferne på den forvarmede grill og svits dem, indtil de når en indre temperatur på 130ºF (54°C).

Lad det hvile i et par minutter for at holde saften inde og færdiggøre madlavningen, du når en perfekt medium sjælden.

Nu er det bare at skære og servere det, hvis du vil have en ekstra smag, vil chimichurri sauce være en perfekt kombination.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now