Smoked Beef Ribs

Røget Bøf Ribben



Røget varme og hurtige oksekød ribben i en Bradley. Røg dem ved 300 grader F (148,9c) i alt 1:30 timer. Derefter pakket jeg dem med folie og placerede dem tilbage på grillen i yderligere 30 minutter. Derefter saucerede jeg dem og placerede dem tilbage på rygeren i 10 minutter for at hjælpe denne sauce med at blive dejlig og klæbrig. Det eneste, jeg ville gøre anderledes, er at fjerne membranen. Enten da var de smokey og ægte ømme.

Ingredients

1 kop turbinado sukker

1 spsk røget paprika

2 spsk groft salt

1 spsk sort peber

1 tsk stødt gurkemeje

2 skiver okseribben

Hickory bisquetter

Preparation

Hent de to skiver okseribben og sæt Bradley'en til 300 F (148,9 C) grader

Røg med 5 hickory bisquettes i to timer

Efter 1 og 1/2 time gik jeg videre og pakkede dem ind i folie og dryssede dem med BBQ sauce og dug med vand

Sæt dem tilbage i yderligere 30 minutter, tjek ømhedsniveauet

Sæt den tilbage i Bradley'en i yderligere 10 minutter for at varme ribbenene op igen

Opskrift af: Miguel laver mad med ild

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now