Smoked Roast Beef

Røget Roastbeef



Armadillo Pepper viser dig, hvordan du laver røget stegt oksekød. At gøre denne hjemmelavede stege oksekød i Bradley P10 professionel ryger er langt mere økonomisk end at købe i købmanden.

Vi tager øje med Round Roast, som er perfekt til at fremstille denne hjemmelavede stege oksekød, krydre det op, anvende lidt røg, og derefter for den dejlige char på ydersiden bryder vi grillpistolen ud!

Jeg laver 250ºF (eller 121,1 ° C) i dag, og jeg vil ramme det med denne mesquite trærøg i cirka en time nu, mens dette stegt oksekød.

Ingredients

4 Pund øje af rund roastbeef

Armadillo peber oksekød rub

Preparation

Få et 4-kilos øje af rund roastbeef og kom lidt olivenolie på kødet for at bruge som et bindemiddel til krydderier.

Krydr med bæltedyrpeberbeef rub. Gå tungt på krydderierne, da det er et tykt stykke oksekød.

Placer udskæringen af kød i Bradley Smoker P10 og sæt den fast med kødsonden.

Indstil ved 250 grader (121,1 Celsius) med mesquite bisquettes i 1 time.

Tag herefter kødudskæringen uden på rygeren og du kan enten bruge en støbejernsgryde hvis du vil, men i videoen bruger jeg en grillpistol til at gøre kødet mørkere.

Vend den om og grill den anden side med pistolen. Lad det køle af og stil det i køleskabet i 45-55 minutter.

Tid til at skære det op og nyde.

Mesquite
 Træ

Mesquite Bisquettes til Bradley Smokers

Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.

Shop Now