Røget Pastrami
Dette er en fantastisk trin-for-trin-opskrift på, hvordan man laver pastrami! Utrolig smag og perfekt til sandwich, sjældent er der nogen rester. Denne utrolige røget pastrami kan fortæres i en brøkdel af den tid, det tager at helbrede og ryge oksekød, men efter en bid af denne hjemmelavede pastrami er du enig i, at ventetiden var det værd.
Ingredients
Syltningslage:
1 flad bryst (pastrami)
1 kanelstang
2 spiseskefulde korianderfrø
1/2 spiseskefuld dildfrø
1 spiseskefuld nelliker
1 spiseskefuld rød stødt peber
1 spiseskefuld allehånde
2 teskefulde kværnet sort peber
1 spiseskefuld pink salt
2 spiseskefulde hvidløgspulver
2 spiseskefulde malet ingefær
2 spiseskefulde løgpulver
1 kop granuleret sukker
1 kop kosher salt
1 gallon vand
1 gallon is
Gnide:
Gul sennep som bindemiddel
2 spiseskefulde knuste korianderfrø
2 spiseskefulde stødt stødt sort peber
Preparation
Tilsæt alle syltningskrydderierne i en gallon kogende vand, bland godt, mens du koger i 5 minutter.
I en stor nok balje hældes syltningslagen over isen og bland godt, indtil den er afkølet, tilsæt pastrami fladt låg og stil på køl i 5 dage.
Når syltningsperioden er overstået, fjern pastramien fladt fra saltlagen, skyl rigtig godt, dup tør og pensl nok gul sennep på til gnidningen.
Gnid nok af de knuste korianderfrø og sort peber over flade.
Bring rygeren til 250 F (121,1 C) og placer pastrami fladt i den midterste rille i 4 timer ved hjælp af hickory bisquettes.
Efter de 4 timer skal du pakke pastramien dobbelt ind i aluminiumsfolie og returnere til rygeren ved 280 F (137,8 C) i 4 timer (ikke mere røg nødvendig på dette tidspunkt), indtil en indre temperatur på omkring 205 F (96,1 C) til 210 F (98,9 C) er nået.
Bring den indendørs, dæk til i cirka en time før servering og nyd.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now