Smoked T-Bone Steaks with Goat Cheese Butter

Røget T-bone bøffer med gedeostsmør



Denne smukke T-Bone-bøf er super øm, og du vil være i stand til at se saften der efter afslutningen af ​​denne opskrift.

Ingredients

2 T-bone steaks (1,8 lb hver) 9,5 tommer tykke

Salt peber kaffe rub (armadillo peber oksekød rub blev brugt i videoen)

4 Oz gedeostsmør

Gnid blanding:

1 tsk røde peberflager

1 tsk hakket hvidløg

1 tsk hakket fra det øverste grønne løg

Preparation

Tag begge dine 1,8 lb t-bones og brug lidt andefedt som bindemiddel eller brug olivenolie, hvis du ikke har andefedt.

Gnid kødet i rub-blandingen og krydr dem med bæltedyrpeber-beef rub.

Læg dem i den professionelle Bradley P10-ryger i 59 minutter ved 225°F (107,2°C), bring den op til 100 (37,8°C)-110°F (43,3°C) grader

Steg derefter på en støbejernsgryde med gedeostsmør.

Lad hvile i cirka 10 minutter.

Skær i en, og hvis du har svitset det nok, vil smørret begynde at smelte, og det vil skære lige over denne T-bone for at være mørt og saftigt nok ved medium-rare.

Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ