Røget T-bone bøffer med gedeostsmør
Denne smukke T-Bone-bøf er super øm, og du vil være i stand til at se saften der efter afslutningen af denne opskrift.
Ingredients
2 T-bone steaks (1,8 lb hver) 9,5 tommer tykke
Salt peber kaffe rub (armadillo peber oksekød rub blev brugt i videoen)
4 Oz gedeostsmør
Gnid blanding:
1 tsk røde peberflager
1 tsk hakket hvidløg
1 tsk hakket fra det øverste grønne løg
Preparation
Tag begge dine 1,8 lb t-bones og brug lidt andefedt som bindemiddel eller brug olivenolie, hvis du ikke har andefedt.
Gnid kødet i rub-blandingen og krydr dem med bæltedyrpeber-beef rub.
Læg dem i den professionelle Bradley P10-ryger i 59 minutter ved 225°F (107,2°C), bring den op til 100 (37,8°C)-110°F (43,3°C) grader
Steg derefter på en støbejernsgryde med gedeostsmør.
Lad hvile i cirka 10 minutter.
Skær i en, og hvis du har svitset det nok, vil smørret begynde at smelte, og det vil skære lige over denne T-bone for at være mørt og saftigt nok ved medium-rare.
Opskrift af: Bæltedyr Peber BBQ