Røget teriyaki Oksekødbid med wasabi mayo opskrift
Disse røget oksekødbid stemmer godt overens med den smagfulde wasabi mayo.
Ingredients
3 pund oksesteg (højreb, chuck osv.)
3 spsk olie
1 kop teriyaki marinade
3 spsk sojasovs
1 tsk tørrede chiliflager
⅓ Kop honning
1 tsk wasabi pulver
2 tsk citronsaft
⅓ Kop mayonnaise
Preparation
Trim oksestegen for det meste fedt og enhver hinde. Skær i ½-1 tomme tern
I en stor skål piskes olie, teriyaki-marinade, sojasovs, chiliflager og honning sammen. Hæld oksekødet i tern i skålen, og vend det, så oksekødet er helt dækket af marinaden. Dæk skålen med plastfolie og stil den i køleskabet i 8 timer. Rør om muligt i oksekødet et par gange under marineringsprocessen.
Læg oksekødet på rygerriste. Hvis oksekødet falder igennem, så brug de rykkede stativer eller magiske måtter.
Indstil rygeren til 225ºF ved at bruge træbisketter efter eget valg (mesquite, eg, hickory og pecan fungerer godt).
Røg oksekødet i 2 – 3 timer. Ydersiden af oksekødet skal udvikle en glasur, da marinaden begynder at karamellisere.
Lav wasabi mayo ved at blande wasabi pulver og citronsaft. Pisk ind i mayonnaisen, indtil den er blandet og glat.
Server oksekødet med wasabi mayo.
Pekannød
Træ
Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.
Shop Now