Hvordan man laver en Røget hamburger
Leder du efter en lækker, røget burger? Se ikke længere end denne opskrift fra Smokin 'med Joe! Disse burgere er lavet med magert jordgræs-fodret oksekød, fløde, terninger og Worcestershire-sauce, og er langsomt kogt i en ryger og derefter grillet til perfektion for en mundvandende, røgfyldt smag.
Ingredients
1 pund magert græsfodret oksekød
1 æg
¼ kop fløde
1 tsk hvidløgspulver
1 tsk kosher salt
1 tsk kværnet peber
¼ kop brødkrummer
1 lille løg i tern
1 spsk Worcestershire sauce
Preparation
Tilsæt oksekød, æg, fløde, hvidløgspulver, salt, peber, brødkrummer, løg i tern, Worcestershire-sauce i en skål, og bland det hele sammen med dine hænder.
Rul din oksekødsblanding rundt, indtil den har en kugleform.
Skær din oksekødsblanding i fire dele, og fortsæt med at smadre dem ned i en burgerform.
Placer dine oksekødsfrikadeller i en ryger, sæt tilberedningstemperaturen til 225ºF (107ºC), og kogetiden til 1 time og 20 minutter, og rygetiden i 1 time og 20 minutter.
Når tiden er forbi, så tag dine burgere med og grill dem i 10 minutter.
Når grilltiden er forbi, så læg dem på noget brød, eller hvad du nu vælger.
Opskrift af: Ryger med Joe