How to Make a Smoked Hamburger

Hvordan man laver en Røget hamburger



Leder du efter en lækker, røget burger? Se ikke længere end denne opskrift fra Smokin 'med Joe! Disse burgere er lavet med magert jordgræs-fodret oksekød, fløde, terninger og Worcestershire-sauce, og er langsomt kogt i en ryger og derefter grillet til perfektion for en mundvandende, røgfyldt smag.

Ingredients

1 pund magert græsfodret oksekød

1 æg

¼ kop fløde

1 tsk hvidløgspulver

1 tsk kosher salt

1 tsk kværnet peber

¼ kop brødkrummer

1 lille løg i tern

1 spsk Worcestershire sauce

Preparation

Tilsæt oksekød, æg, fløde, hvidløgspulver, salt, peber, brødkrummer, løg i tern, Worcestershire-sauce i en skål, og bland det hele sammen med dine hænder.

Rul din oksekødsblanding rundt, indtil den har en kugleform.

Skær din oksekødsblanding i fire dele, og fortsæt med at smadre dem ned i en burgerform.

Placer dine oksekødsfrikadeller i en ryger, sæt tilberedningstemperaturen til 225ºF (107ºC), og kogetiden til 1 time og 20 minutter, og rygetiden i 1 time og 20 minutter.

Når tiden er forbi, så tag dine burgere med og grill dem i 10 minutter.

Når grilltiden er forbi, så læg dem på noget brød, eller hvad du nu vælger.

Opskrift af: Ryger med Joe