Hvordan man får hickory røget Oksehøjreb Opskrift
Denne hickory røget prime rib er langsomt steget til perfektion! Den ideelle opskrift på førsteklasses spisning.
Ingredients
8-10 lb 4-bens prime ribbenssteg
3 spsk dijonsennep
2 spsk Worcestershire sauce
2 tsk tørret rosmarin
2 tsk tørret timian
4 Fed hvidløg, moset til en pasta
Groft salt og friskkværnet sort peber
Preparation
Trim fedthætten på din steg, hvis den er mere end ¼ tomme tyk. Bind stegen mellem benene med slagtergarn.
I en lille skål blandes sennep, Worcestershire sauce, rosmarin, timian og hvidløg.
Påfør blandingen på kødet og krydr det rigeligt med salt og peber. Lad det stå utildækket i køleskabet i 8 timer.
Forvarm din ryger til 250°F (121°C) Placer den primære ribben inde i rygeren og ryg den i ca. 4 timer eller indtil den indre temperatur når 125°F (52°C) for sjældne eller 135°F (57°C) ) for medium-sjælden. Brug hickory bisquettes til denne opskrift.
Tag kødet ud af rygeren og pak det løst med folie. Lad det hvile i 30 minutter.
Brug en skarp kniv til at skære kødet ud. Server eventuelt med peberrod.
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now