
Sådan laver du langsomt røget Oksehøjreb Stege
Denne Prime Rib -opskrift vinder dig over! Langsomt røget og røget på Bradley -rygeren.
Ingredients
1 4-benet primerribssteg
5 spiseskefulde kosher salt
5 spiseskefulde kværnet sort peber
Frisk hakket timian
Frisk hakket rosmarin
Preparation
Forvarm din ryger til 250°F (121°C) i 15 minutter.
Bland krydderiingredienserne og beklæd kødet med blandingen.
Ryg den primære ribben, indtil den indre temperatur når 120°F (49°C) i ca. 4 timer. Du kan bruge pecan-bisquetter. Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 15 minutter.
Svidende:
Mens stegen hviler, forvarm din grill til 450°F (232°C). Tilsæt derefter den primære ribben i 15 minutter mere, og vend den halvvejs igennem.
Tag den ud af rygeren og vent omkring 30 minutter, før den skæres i skiver.
Pekannød
Træ

Med en sød og mild smag, der gør den til den mildere fætter til Hickory, passer Pecan Bisquettes godt med fjerkræ, oksekød, svinekød, lam, vildt og vandhøns.
Shop Now