How To Make Slow-Smoked Ribeye Roast Recipe

Hvordan man laver langsomt røget Ribeye Roast Opskrift



En meget lækker middag at nyde med familie eller venner. Du kan ikke slå et godt oksekød og en hel langsom røget ribeye bestemt et fantastisk valg!

Ingredients

4 til 6 lb ribeye stege

Frisk timian

1 hakket fed hvidløg

4 spsk gul sennep

1 spsk Worcestershire sauce

Til rub:

1 spsk tørret rosmarin

1 spsk groft eller revnet sort peber

1 tsk havsalt

1½ tsk hvidløgspulver

1½ tsk løgpulver

Preparation

Forvarm din ryger til 250°F (120°C).

Trim alt overskydende fedt på din steg. Tilsæt hvidløg, sennep og Worcestershire sauce i en lille skål. Dæk din steg med denne blanding. I en anden bue blandes alle rub-ingredienserne. Tilsæt derefter rub ovenpå blandingen og krydr din steg. Tilsæt nogle timiankviste.

Placer stegen inde i rygeren, og ryg den, indtil den når en indre temperatur på 140 til 145°F (60 til 63°C), hvilket bør være omkring 3 til 4 timer.

Du kan bruge hickory bisquettes til denne opskrift.

Tag den ud af rygeren og lad den hvile i cirka 20 minutter før servering.

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now