Sådan laver du røget Brisket opskrift
Gør dig klar til en mundvandende fest med denne lækre brystopskrift af Marc's On The Grill. Gnuget med en fristende blanding af sennep, Cucamonga BBQ og kaffekub og røget i 21 timer med Hickory Wood, vil denne saftige og smagfulde bryst efterlade dig efter at have lyst til mere!
Ingredients
14 Lb bryst
½ Kop sennep
½ Kop Cucamonga BBQ Rub
½ Kaffe gnide
16 Hickory træ
æblejuice
Preparation
Slater sennep over hele brystet på begge sider, og fortsæt derefter med at drysse Cucamonga BBQ Rub og kaffe rub på brystet.
Fortsæt med at placere dit hickorytræ i din Bradley Smoker.
Placer din brystkasse i din Bradley Smoker og ryg den i 21 timer ved 205°CºF (96°C).
Efter de 21 timer, tag din bryst ud og dæk den med et håndklæde i 2 timer, fortsæt med at skære i din bryst og nyd!
Opskrift af: Marc er på grillen
Hickory
Træ
Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.
Shop Now