How to Make Smoked Meatballs

Sådan laver du røget Kødboller



I denne video ryger Joe nogle kødboller og tilføjer dem til en lækker spaghettisauce.

Ingredients

1 pund magert hakket oksekød

1 tsk salt

1 tsk peber

 Kop brødkrummer

 Kop mælk

1 finthakket løg

1 stort æg

Til saucen:

1 spsk olie

Hakket løg

4 kopper skivede svampe

2 spsk smør

Timian

Oregano

28 Oz dåse hakkede tomater

1 dåse tomatpure

 Tsk salt

1 tsk peber

½ kop hakkede oliven

½ hoved hvidløg

Vand

Vin er valgfrit

Preparation

Tilsæt hakkebøffer, salt, peber, brødkrummer, mælk, hakket løg og et æg i en skål og bland dem grundigt sammen med hænderne.

Rul hakkebøfsblandingen med hænderne, gør dem til en frikadelle, og læg dem på en rist.

Skub dit stativ ind i rygeren og skift din kogetemperatur til 290ºF (143°C), kogetid til 2 timer, rygetid til 2 timer, og tilsæt 6 hickory-bisquetter i din ryger.

Mens frikadellerne ryger, tilberedes spaghetti-saucen. Tilsæt olie og hakkede løg på den ene pande. Tilsæt en halv stang smør på en separat pande og tilsæt 4 kopper skivede svampe.

Tilsæt hvidløg i din svampepande og rør rundt, hæld derefter gryden med svampene i tomatpastablandingen, tilsæt 2 kopper vand og lad det koge ind. (1 kop vin er valgfrit)

Fyld en stor gryde med vand og lad det koge, mens det koger, tilsæt din spaghetti til det er Al Dente eller efter din smag.

Når frikadellerne er færdige med at ryge, tilsæt dem til din tomatblanding.

Når spaghettien er færdig, putter du din tomatblanding og frikadeller i spaghettien og nyder!

Opskrift af: Ryger med Joe

Hickory
 Træ

Hickory Bisquettes til Bradley Smokers

Den stærke og søde smag af Hickory Bisquettes gør den til en af de mere populære træsorter til rygning, og passer især godt til fjerkræ, oksekød, svinekød, vildt, vandhøns, nødder og ost.

Shop Now