Hvordan man laver røget bourbon Oksekød opskrift
Uanset om det er til en feriemiddag eller en speciel lejlighed, er denne røget bourbon -oksekød Tenderloin den perfekte opskrift! Et absolut showstopper -måltid til gæster eller intime dato -aftener.
Ingredients
2 til 2½ lb trimmet oksemørbradsteg
2 hakkede fed hvidløg
2 spsk bourbon
½ kop dijonsennep
Groftkværnede sorte og grønne peberkorn
Kosher havsalt
Preparation
Tag et stort stykke plastfolie og læg mørbraden derpå.
Bland hvidløg, sennep og bourbon i en lille skål. Påfør den jævnt over mørbraden. Pak ind i plastik og sæt det på køl i 60 minutter.
Pak plastikken ud og krydr mørbraden generøst med salt og peber.
Indstil temperaturen på din ryger til 180°F (82°C), og forvarm den.
Læg mørbraden inde i rygeren og ryg den i 60 minutter. Du kan bruge mesquite bisquettes til denne opskrift.
Tag den derefter ud af rygeren og afslut på grillen. Forvarm din grill til 400°F (204°C), tilsæt mørbraden og steg den, indtil den indre temperatur når 130°F (54°C) (ca. 20-30 minutter).
Tag den af grillen og lad den hvile i 10 minutter inden servering.
Mesquite
Træ
Som den stærkeste af rygetræerne komplementerer den rigt kød som bøf, and og lam perfekt med sin stærkere, lidt sødere og mere delikate smag end Hickory.
Shop Now