Sådan laver du røget Carne Asada Skørt bøfopskrift
Denne røget carne Asada er alt hvad du har brug for til en perfekt sommeraften!
Ingredients
2 Pund nederdel bøf
Til rub:
1 tsk sød paprika
1 tsk kosher salt
¼ tsk stødt spidskommen
¼ tsk friskkværnet sort peber
Marinade:
3 appelsiner, juicede
4 limefrugter, juicede
2 citroner, juicede
½ kop koriander, hakket
¼ kop olivenolie
1 tsk salt
½ spsk spidskommen
½ tsk peber
1 jalapeño, hakket
3 fed hvidløg, hakket
Preparation
I en mellemstor skål laver du marinaden: Kombiner appelsinjuice, limesaft, citronsaft, koriander, olivenolie, salt, spidskommen, peber, jalapeño og hvidløg og pisk godt for at opløse saltet.
Læg kødet i en stor genlukkelig pose. Dæk kødet med marinaden og lad det stå i køleskabet i 2 timer.
Fjern bøffen fra marinaden. I en lille skål laves rub med paprika, salt, spidskommen og sort peber. Krydr kødet med denne blanding og lad det sidde i 30 minutter.
Forvarm rygeren til 225°F (107°C). Røg kødet i 45 minutter, du kan bruge kirsebærbisquetter til denne opskrift.
Fjern bøffen fra rygeren, du skal færdiggøre den på grillen. Forvarm din grill til 450°F (232°C) og svits, indtil den indre temperatur på når 135°F (56°C) for medium-rare.
Lad den hvile i 10 minutter inden servering.
Kirsebær
Træ
Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.
Shop Now