How To Make Smoked Carne Asada Skirt Steak Recipe

Sådan laver du røget Carne Asada Skørt bøfopskrift



Denne røget carne Asada er alt hvad du har brug for til en perfekt sommeraften!

Ingredients

2 Pund nederdel bøf

Til rub:

1 tsk sød paprika

1 tsk kosher salt

¼ tsk stødt spidskommen

¼ tsk friskkværnet sort peber

Marinade:

3 appelsiner, juicede

4 limefrugter, juicede

2 citroner, juicede

½ kop koriander, hakket

¼ kop olivenolie

1 tsk salt

½ spsk spidskommen

½ tsk peber

1 jalapeño, hakket

3 fed hvidløg, hakket

Preparation

I en mellemstor skål laver du marinaden: Kombiner appelsinjuice, limesaft, citronsaft, koriander, olivenolie, salt, spidskommen, peber, jalapeño og hvidløg og pisk godt for at opløse saltet.

Læg kødet i en stor genlukkelig pose. Dæk kødet med marinaden og lad det stå i køleskabet i 2 timer.

Fjern bøffen fra marinaden. I en lille skål laves rub med paprika, salt, spidskommen og sort peber. Krydr kødet med denne blanding og lad det sidde i 30 minutter.

Forvarm rygeren til 225°F (107°C). Røg kødet i 45 minutter, du kan bruge kirsebærbisquetter til denne opskrift.

Fjern bøffen fra rygeren, du skal færdiggøre den på grillen. Forvarm din grill til 450°F (232°C) og svits, indtil den indre temperatur på når 135°F (56°C) for medium-rare.

Lad den hvile i 10 minutter inden servering.

Kirsebær
 Træ

Kirsebærbisquetter til Bradley Smokers

Kirsebærbisquetter giver en mild, sød og frugtagtig aroma perfekt til rygning af fjerkræ, fisk, skaldyr, oksekød, svinekød, lam, vandhøns, grøntsager og ost.

Shop Now