Sådan laver du røget Filet mignon
Forbered dig på en kulinarisk glæde med disse mundvandende røget filet mignon -steaks. Marineret i en smagfuld blanding af urter, krydderier og hvidvin, er disse ømme snit seared til perfektion i en jernpande, og røg derefter derefter i Bradley-ryger I-din-mund-bøfoplevelse, der simpelthen er uimodståelig.
Ingredients
2 Filet mignon
1 pakke frisk timian
2 spsk smør
¼ kop vand
¼ kop olivenolie
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk paprika
1 spsk knuste hele sorte peberkorn
1 spsk kosher salt
1 spsk hvidløgspulver
1 spsk løgpulver
1 spsk stødt koriander
2 tsk dildukrudt
2 tsk knuste røde peberflager
Brugt udstyr:
P10 Bradley Smoker
Bradley ryger foldbart bord
Bradley ryger non-stick silikone måtter
Bradley Smoker værktøj
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Indstillinger:
Bisquettes: Øl
Temperatur: 226ºF (107°C)
Røgtimer: 60 minutter
Timer: 120 minutter
Preparation
Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.
I en skål tilsættes vand, hvidvin, olivenolie, paprika, sorte hele peberkorn, hvidløgspulver, løgpulver, malet koriander, dild, rød peberflager og bland. Dette er marinaden, du skal bruge til at tilberede din bøf i.
Brug en jerngryde, læg bøfferne i gryden og hæld marinaden ovenpå. Læg den friske timian mellem begge bøffer, tilsæt et nip Kosher-salt, smør, og lad det marinere i 15 minutter i køleskabet inde i gryden.
Placer jerngryden i rygeren i 120 minutter, eller indtil den indre temperatur når 150ºF (66ºC).
Opskrift af: MoodieFoodieTulsa
Øl
Træ
Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.
Shop Now