How to Make Smoked Filet Mignon

Sådan laver du røget Filet mignon



Forbered dig på en kulinarisk glæde med disse mundvandende røget filet mignon -steaks. Marineret i en smagfuld blanding af urter, krydderier og hvidvin, er disse ømme snit seared til perfektion i en jernpande, og røg derefter derefter i Bradley-ryger I-din-mund-bøfoplevelse, der simpelthen er uimodståelig.

Ingredients

2 Filet mignon

1 pakke frisk timian

2 spsk smør

¼ kop vand

¼ kop olivenolie

2 spsk hvidvinseddike

1 spsk paprika

1 spsk knuste hele sorte peberkorn

1 spsk kosher salt

1 spsk hvidløgspulver

1 spsk løgpulver

1 spsk stødt koriander

2 tsk dildukrudt

2 tsk knuste røde peberflager

Brugt udstyr:

P10 Bradley Smoker

Bradley ryger foldbart bord

Bradley ryger non-stick silikone måtter

Bradley Smoker værktøj

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Indstillinger:

Bisquettes: Øl

Temperatur: 226ºF (107°C)

Røgtimer: 60 minutter

Timer: 120 minutter

Preparation

Indstil Bradley Smoker til de angivne indstillinger ovenfor.

I en skål tilsættes vand, hvidvin, olivenolie, paprika, sorte hele peberkorn, hvidløgspulver, løgpulver, malet koriander, dild, rød peberflager og bland. Dette er marinaden, du skal bruge til at tilberede din bøf i.

Brug en jerngryde, læg bøfferne i gryden og hæld marinaden ovenpå. Læg den friske timian mellem begge bøffer, tilsæt et nip Kosher-salt, smør, og lad det marinere i 15 minutter i køleskabet inde i gryden.

Placer jerngryden i rygeren i 120 minutter, eller indtil den indre temperatur når 150ºF (66ºC).

Opskrift af: MoodieFoodieTulsa

Øl
Træ

Ølbisquetter til Bradley Smokers

Ølbisquetter til humleinfunderet røget mad. Perfekt til oksekød, kylling, ribben eller pølse.

Shop Now